Ενημέρωση: Σεπτέμβριος 2019.
 

ΓΕΝΙΚΑ

Το Topografika.com προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες του είναι προσβάσιμες σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Το Topografika.com έχει επενδύσει σημαντικό αριθμό πόρων για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός του θα είναι πιο εύκολος στη χρήση και πιο προσιτός για άτομα με αναπηρίες, με την ισχυρή πεποίθηση ότι κάθε πρόσωπο έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια, ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία.
 

Προσβασιμότητα στο Topografika.com

Το Topografika.com καθιστά διαθέσιμο το UserWay Website Accessibility Widget που τροφοδοτείται από ειδικό διακομιστή προσβασιμότητας. Το λογισμικό επιτρέπει στο Topografika.com να βελτιώσει τη συμμόρφωσή του με τις Οδηγίες Προσβασιμότητας στο Περιεχόμενο Ιστού (WCAG 2.1).
 

Ενεργοποίηση του μενού προσβασιμότητας

Το μενού προσβασιμότητας Topografika.com μπορεί να ενεργοποιηθεί κάνοντας κλικ στο εικονίδιο μενού προσβασιμότητας που εμφανίζεται στη γωνία της σελίδας. Αφού ενεργοποιήσετε το μενού προσβασιμότητας, περιμένετε λίγο για να μεταφερθεί το μενού προσβασιμότητας στο σύνολό του.
 

Αποποίηση ευθυνών

Το Topografika.com συνεχίζει τις προσπάθειές του να βελτιώνει συνεχώς την προσβασιμότητα του ιστοτόπου και των υπηρεσιών του με την πεποίθηση ότι είναι η συλλογική μας ηθική υποχρέωση να επιτρέπουμε την απρόσκοπτη, προσιτή χρήση και για όσους από εμάς με εχουμε αναπηρίες.

Παρά τις προσπάθειές μας να καταστήσουμε πλήρως προσβάσιμες όλες τις σελίδες και το περιεχόμενο στο Topografika.com, κάποιο περιεχόμενο ενδέχεται να μην έχει πλήρως προσαρμοστεί στα αυστηρότερα πρότυπα προσβασιμότητας. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο να μην βρεθεί ή να προσδιοριστεί η καταλληλότερη τεχνολογική λύση.
 

Εδώ για σένα

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με οποιοδήποτε περιεχόμενο στο Topografika.com ή χρειάζεστε βοήθεια σε οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες όπως περιγράφεται παρακάτω και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.
 

Επικοινωνία

Εάν επιθυμείτε να αναφέρετε ένα ζήτημα προσβασιμότητας, έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών Topografika.com πατώντας στο πλήκτρο παρακάτω:

Επικοινωνία